About ثبت شرکت

این مورد اغلب به صورت تساوی داشتن بین تمامی افراد است که در اساسنامه به طور دقیق ذکر می شود. این مورد به تایید همه اعضا باید رسیده باشد.

مدارکی که برای شکل دادن شراکت نیاز است بسته به نوع شرکت متفاوت است، اما موارد آنها اغلب شامل:اظهارنامه، اساسنامه، درخواست‌های کتبی، اعلامیه پذیره‌نویسی و مدارک هویتی و شناسایی تمامی اعضا و موارد دیگر می باشد.

در واقع تمامی کسب و کارها با این هدف تشکیل می گردند. این فعالیت ها پیرامون حد و حدود و قوانین امور تجاری و بازرگانی کشوری تشکیل می شود.

پس با دقت بسیار و حساسیت بالا و بررسی های مختلف شریک مورد نظر خود را انتخاب نماییید.

موسسه های بسیاری وجود دارند که برای ثبت شرکت مشاوره می دهند. این مشاوره گرفتن ها اگر توسط موسسه های بدون مجوز و بدون سابقه بالای کاری انجام شود، ممکن است مشکلات بسیاری برای کسب و کار شما به وجود بیاورد و یا هزینه های بالا و سرسام آوری برای شما به وجود بیاورد.

شرکتی که به اسم چند نفر از شرکا باشد و بدون انتشار سهام باشد.

مالیات بر ارزش افزوده ، سامانه ارزش افزوده ، سایت ارزش افزوده و اظهارنامه ارزش افزوده

شرکت‌ های مدنی نمونه ای از شرکت ها می باشند که بین چندین شخص حقیقی و یا حقوقی تشکیل می شوند. این شرکت ها در راستای اهداف خود شامل کسب سود و ... فعالیت می کنند. زمینه های کاری مختلفی هم ممکن است داشته باشند.

برای استعلام و پیگیری کردن مراحل ثبت شرکت، مانند گذشته نیاز نیست که به روش حضوری مراجعه نمایید. امروزه تنها با اتصال به اینترنت از طریق سامانه رسمی اداره ثبت اسناد و املاک کشور به نشانی   و قسمت پیگیری درخواست و با وارد کردن شماره پیگیری که در زمان درخواست دادن اولیه برای ثبت آن کد پیگیری را دریافت کرده اید، می توانید از شرایط و روند درخواست خود مطلع شوید.

هر زمان که شرکتی به ثبت برسد، تمامی فعالیت های شرکت شامل:قرار داد ها، پرداختی ها، فعالیت های اقتصادی داخل و خارج کشور و موارد دیگر کاملا رسمی تلقی می شود.

اخبار بصورت خودکار از خبرگزاری ها و سایتهای خبری، پویش و نمایش داده می شوند و

در صورت دارا بودن شرایط و website تکمیل بودن مدارک، نام دانس بنیان به ابتدای شرکت افزوده می گردد.

شرکت تجاری در قانون تجارت به هفت نوع تقسیم شده است که عبارتند از: شرکت سهامی، شرکت با مسئولیت محدود، شرکت تضامنی، شرکت مختلط غیر سهامی، شرکت مختلط سهامی، شرکت نسبی و شرکت تعاونی.

مثلا یک شرکت پیمانکاری در حوزه ساختمان‌ سازی مشغول فعالیت می‌ شود و دیگری در زمینه راه و ترابری. از دیگر انواع شرکت‌ های پیمانکاری می‌توان به شرکت‌ هایی اشاره کرد که در حوزه تأسیسات، صنعت، بازسازی و مرمت آثار باستانی، امور کشاورزی، مهندسی آب و آبیاری، ارتباطات، انرژی و… مشغول به فعالیت هستند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *